Kontorer

Kontorrengjøring

Hver dag vi sørge for å tømme søppelkasser og erstatte posene. Vi støvsuger  alle tepper grundig og vi også feie og mopp tre og flislagte gulv. Vi selv desinfisere dørhåndtak. Avhengig av antall ansatte i en bedrift, kan håndtakene bli berørt hundrevis av ganger hver dag. På slutten av hver økt, vi slår av alle lysene og låse dørene. Vi også støv plass inventar gang hver uke.

resepsjons

resepsjon 

Tomme Hyller. Støv Møbler, stoler, bord, Børste Sofa / salong Stoler i resepsjons området. Støv bilderammer, Kunstverk, samleobjekter, Støv hyller, hyller, skal, Desinfisere Telefoner, tastatur, mus (valgfritt). Desinfisere dørhåndtak, håndtak, lysbrytere. Fuktig -Tørk dataskjermer (valgfritt). Støv Skrivebord topper, Air friske eiendom. Høy Støv Lights ,Ren interiør Vindus og Vinduskarmer (valgfritt)

Pauserom

Pauserom  Rengjøring

Vårt kontor rengjøring sjekkliste har også notater for selskapet pause området.  og gulv reglene er veldig mye det samme, men det er flere elementer som skal vurderes. For eksempel, pauserom ofte har kjøleskap, kaffemaskin og mikrobølgeovn. Vi i  A1- vil rense innsiden av disse apparatene og sterilisere de utvendige håndtakene for å hindre bakterie overføring eller allergiske reaksjoner. Vi også sørge for å .

Kjøkken

 Daglig kjøkken tidsplan

Et par småting må utføres på kjøkkenet hver dag for å holde det rent. Noen foretrekker å forlate kjøkkenet rydde opp til kvelden, etter at de har hatt middag eller en sen kveld matbit. Etter måltider, bør retter legges inn i oppvaskmaskinen. Hvis det ikke er oppvaskmaskin, bør serviset vaskes og tørkes for hånd, og deretter satt bort. Tellere og komfyr topper bør tørkes av med en fuktig svamp og litt såpe hver dag eller etter hvert måltid. 

 

 Renhold Sjekkliste

Se Sjekkliste for Privat

 

Toaletter

Toalettet Rengjøring

Kanskje vår mest omfattende sjekkliste er for kontoret badet. Uten toalett rengjøring ferdigheter og kunnskap, ville det ikke være noen virksomhet for en rengjøring. Agder i særdeleshet har titusenvis av bad som eies av bedrifter. Det er derfor det er så viktig for vår virksomhet og - navn som vi forlater toalettene skinnende rene. Under hver økt tømme vi søppel og endre posen. Vi rense og sterilisere toalettsetet, 

 

 

 

 

Felles arealer

Felles Arealer  Rengjøring

Vi vier også en del av vårt kontor renholdstjenester sjekkliste til selskaper med et felles rom eller sosiale området utenfor standard pauserom. I tillegg til de vanlige søppel og gulv prosedyrer, rengjør vi glassdørene av fellesarealer hver eneste dag. Vi vil også tørke ned alle tre arbeid eksponert i rommet. Etter vår virksomhet er fullført, vil vi slå av alle lysene og låse døren.