Flyttevask

flytterengjøring

Å flytte er i seg selv stress nok uten å skulle bekymre seg over å måtte vaske ned ditt gamle bolig før du drar, enten du legger din bolig ut for salg, leie ut eller avslutter et leieforhold og vil forsikre deg om at du får tilbake depositumet. Ditt Renhold vet hva som forventes av en flyttevask, slik at boligen fremstår fra sin beste side.

A1 Renhold Services AS  tilbudet prøvd, Testet og klarert Boliger og kommersielle flytt inn renholdstjenester løpet Hele Agder.

Flytte inn på et nytt sted  er no Spennende tre ganger daglig, full av håp for en frisk ny start. Så når hus, Leilighet Eller næringslokaler du Har valgt Ikke Har statt Så leie Som du Skulle ønske, a1 Dette Være Irriterende og opprivende. Flytte inn i et nytt hus Eller Leilighet er en reise nok ganger daglig Uten en matt bekymre seg om vasking, støvsuging og støvtørking på toppen. Det er der A1  Hjelpe og ta vare på renhold for grader.

Alle Våre ansatte er profesjonelle, pålitelige rengjøringsmidler Som er all Sikkerhet screenet, trent og fullt forsikret. De vet hvordan de Skal behandle Ditt Hjem Som om Fondet Var Deres Egne, å forlate en glitrende overflate Som Vil Sette grader opp pent i Ditt Nye Hjem. Vi jobber til en pre-designet rengjøring spesifikasjonen, Utviklet etter nett skabb års erfaring i nasjonal og kommersiell Rensing jeg Hele Agder. Alternativt Kan vi betale grader en befaring i forkant av jobben for Å Se hva Enkelte områder Trenger oppmerksomhet.

Hjem kjære Hjem

A1 rengjøringsteam Jabar  ivareta alle grunnleggende rengjøringsoppgaver i løpet av et trekk i renhold session; Fra en GI Kjøkkenet og badet en god skrubb til støvtørking Ofte forsømte områder av Benke skalder, skap og hyller.

Vi Tilbyr også Vanlig tapperens tjenester, der vi sender en fullt utdannet Mannskap jeg vedlikeholde Tepper Med Jevne mellomrom gjennom Hele året. Dette Vil bidra til Å redusere Allergier Med et leie, Friskt og hygienisk gulvflaten. Tepper Vil Være torr Ved ferdigstillelse avhengig av stofftype.

 

Vi vet Hvor mye en person Hjem betyr for dem, og Det er derfor vi jobber Hardt for Å hol prisene Realistisk og Våre Standarder høy. Flytte til et nytt STED er et Viktig Skritt for alle, Ved og vi Ønsker Å Hjelpe grader Med Å feire Fondet en GI grader en skinnende Hjem for Å Nyte Fra Den av.